KEEP CALM WE ARE OPEN!
Pe 1 iunie magazinul nostru din Piata Romana (Bucuresti) va fi deschis intre orele 09:00-13:00

Livrare si plata

MODALITATI DE LIVRARE

Ridicare personala a comenzii

Produsele comandate se pot ridica si personal, de la urmatoarele puncte de livrare din Bucuresti:

Livrare prin curier

Termenul estimativ de livrare este de 1-2 zile lucratoare de la validarea comenzii.

Simpla adaugare a produselor in cos nu reprezinta comanda ferma. Termenul de livrare se calculeaza din momentul confirmarii ferme a comenzii de catre operatorul de vanzari prin telefon.

Pentru comenzile achitate prin transfer bancar, termenul de livrare se va calcula de la momentul receptionarii in contul Radar PartyCenter a platii integrale.

Va informam ca incepand cu data de 1 noiembrie 2018, livrarea sambata devine optiune si va avea un tarif de 6,00 lei + TVA. Acest cost se adauga costului de transport corespunzător tipului de serviciu ales. In cazul in care, la preluarea coletelor in ziua de vineri, nu este selectata optiunea, acestea se vor livra luni.

* Pentru comenzi plasate de Luni pana Vineri intre 9:30-17:30. In perioada sarbatorilor legale si Black Friday termenul de livrare poate sa depaseasca 48h de la plasarea unei comenzi.

MODALITATI DE PLATA AGREATE

Numerar la livrare (ramburs)

Aceasta modalitate de plata este folosita in cazul coletelor trimise ramburs prin curier. Transportul este GRATUIT pentru comenzile ce depasesc 300 lei (TVA inclus) catre orice localitate din reteaua Fan Courier (pentru care transportatorul nu percepe o taxa suplimentara) in limita a 10 kg.

Pentru comenzile care se situeaza sub acest prag, transportul va fi facturat de catre Fan Courier la tarifele care se aplica coletelor de max. 1 kg care respecta standardul volumetric (40x40x30).

Costuri suplimentare

Pentru greutate suplimentara, se va adauga 0.9 lei + TVA pe kg suplimentar. In localitatiile in care Fan Courier nu are punct de lucru se percepe 0.8 lei + TVA pentru fiecare Km parcurs intr-un sens. In cazul coletelor care nu se incadreaza in raportul standard de greutate / volum, se pot adauga costuri suplimentare. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la 021.300.00.89

Prin Ordin de Plata / Transfer Bancar

Datele necesare pentru efectuarea platii prin virament bancar sunt:

RADAR PARTYCENTER S.R.L
Bucuresti, Sector 1, Alexandru Constantinescu 39, cod postal 011471
Nr. Reg. Com.: J40/8491/2018, C.U.l: RO39492677

Pentru efectuarea platii prin transfer bancar se vor alege conturile urmatoare:

Contul: RO79BTRLRONCRT0449833601 - Banca: TRANSILVANIA

Contul: RO26BRDE445SV47933154450 - Banca: BRD

* Va rugam sa faceti plata prin transfer bancar NUMAI dupa ce comanda dumneavoastra a fost validata (confirmare telefonica).


carduri acceptate pentru plata