Luni, 24 iunie 2024, magazinele noastre vor fi inchise. Puteti plasa comanda dvs online si o vom procesa in data de 25 iunie 2024

Reguli de umflare si folosire a baloanelor
Informatii generale

  1. Baloanele comercializate de Radar Partycenter si produse de cei mai mari furnizori din lume ( Amscan – SUA, Qualatex – SUA, Gemar – Italia ) prezinta o calitate deosebita si detin toate certificarile corespunzator cerintelor Uniunii Europene.
  2. Baloanele sunt produse fragile si trebuie manevrate cu atentie sporita pentru a pastra calitatile acestora intacte. Este recomandata umflarea acestora cu aer sau heliu.
  3. Depozitarea in conditii nefavorabile dauneaza si deformeaza baloanele, acestea pierzandu-si calitatile.
  4. Este interzisa apropierea baloanelor de produse ascutite (cutit, foarfeca etc.), produse cu o temperatura ridicata (calorifer, bec, lumanare, foc etc.) si expunerea acestora in conditii nefavorabile din punct de vedere al curateniei (praf, substante de curatare toxice etc.), al umiditatii si al temperaturilor scazute/ridicate.
  5. Baloanele din latex, folie si heliul din interiorul balonului sunt extrem de sensibile la interactiunea cu un alt mediu/produs. Baloanele folie umflate cu heliu isi pierd temporar calitatile fizice cand interactioneaza cu temperaturi scazute (heliul se condenseaza si balonul capata un efect de dezumflare pana cand se revine la o temperatura normala) si cu temperaturi ridicate (invers fata de temperaturile scazute – baloanele se umfla pana se sparg daca sunt umflate prea mult).
  6. Baloanele umflate cu aer sau cu heliu se transporta cu atentie sporita intr-un mediu propice pentru ca materialul balonului sa ramana intact.
  7. Nu este recomandata pozitionarea baloanelor latex si folie in soare, vant, ploaie, ninsoare.
  8. Nu este recomandata apasarea, strangerea, lovirea baloanelor latex si folie in exces.
  9. Baloanele isi pierd absolut orice garantie daca nu indeplinesc conditiile de mai sus (2-8).


Pentru orice alte informatii, nu ezitati sa ne contactati prin email la: comenzi@partycenter.ro


carduri acceptate pentru plata