Lumanare aniversara pentru tort, Cifra 6 cu mesajul "La multi ani!", Radar LMA6, 1 buc

LMA6

Decorati tortul la petrecerile aniversare cu lumanari de tort pentru a scoate in evidenta momentul culminant al petrecerii!
Lumanarile sunt nelipsite de pe torturile pentru aniversari, fiind o amintire frumoasa in pozele privite peste ani!
Culoarea vesela si designul creativ garanteaza un efect deosebit, dar cel mai important lucru este atmosfera de poveste pe care o creeaza odata cu sosirea tortului.
Lumanarile pentru tort au un design deosebit si sunt prevazute cu un piciorus ce asigura o buna si igienica fixare in blatul tortului.

Descriere

Cumpara acest produs si te recompensam cu 11 puncte bonus. Cosul tau va totaliza 11 puncte care pot fi schimbate ulterior intr-un voucher 0,36 lei


share

5,50 lei TVA inclus

In stoc

Atentie! Daca ai bifat optiunea „Cu heliu”, va trebui sa ridici produsul personal de la unul din Magazinele noastre sau poti achizitiona o Butelie cu heliu de unica folosinta.

Descriere

PREZENTARE

  • Daca doresti ca petrecerea de ziua ta sa fie o reusita garantata nu uita sa decorezi tortul cu lumanari aniversare.
  • Ziua de nastere a capatat o semnificatie relevanta si fost asociata cu diverse traditii din timpuri stravechi.
  • Cunoastem cu totii traditia potrivit careia, daca reusim sa stingem dintr-o singura suflare lumanarile aprinse pe tortul nostru aniversar, ne vom putea indeplini mari si poate secrete dorinte.
  • In acelasi timp, suflatul peste lumanarile de pe tortul aniversar pare a-ti da niste indicatii despre viitor. Astfel, ai putea afla peste cati ani te vei casatori in functie de cate ori ai suflat peste lumanari pentru a le stinge, sau de cate lumanari au ramas aprinse dupa ce ai suflat peste ele prima data.
  • Daca parintii pun pe tortul aniversar o lumanare in plus fata de anii pe care ii implineste copilul lor, incearca sa forteze soarta sa le pastreze copilul sanatos inca un an, pana la urmatoarea celebrare a zilei sale de nastere.
  • Oricare ar fi evenimentul, asigura-te ca fotograful sau cameramanul sunt pregatiti sa surprinda imaginile de neuitat in care sufli in lumanarile de pe tortul aniversar.
  • Lumanarile sunt ambalate intr-un blister ce contine tiparit pe verso instructiuni de folosire si siguranta.

Fisa tehnica

Produse pentru: Unisex
Tip Produs Lumanari / Artificii pentru tort
Culoare Multicolor
Tip Lumanari Lumanari cifre
Dimensiuni 7 cm
Varsta / Cifra Cifra 6
Continut Pachet 1 buc/set

Etichete

Path: > > > Lumanare aniversara pentru tort, Cifra 6 cu mesajul "La multi ani!", Radar LMA6, 1 buc

Produse similare

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

carduri acceptate pentru plata