Cautare avansata

Nunta

Alege decorul de baloane preferat si vei avea o nunta de neuitat!
Nunta reprezinta un moment deosebit in viata fiecarui cuplu, este evenimentul care arata lumii intregi ca iubirea va fi vesnica. Acest moment trebuie sa fie asa cum vi-l doriti. Prin simpla lor prezenta, baloanele aduc o nota de veselie.
Toti invitatii adora urarile de bine adresate mirilor, iar baloanele cu diferite modele si inscriptionate cu mesaje sugestive vor fi cel mai vesel decor al petrecerii.
Din baloane se pot realiza: Arcada la intrare (Baloane folie si latex), Inima din baloane (Baloane folie si latex), Initialele mirilor (Baloane folie si latex), Verighete, Ghirlande din baloane (Baloane folie si latex) etc. Balonul jumbo produce un efect deosebit la un moment de vis ales de miri: valsul mirilor, aducerea tortului sau recuperarea miresei. Jumbo este incarcat cu diferite baloane mai mici, iar in momentul in care acesta este spart toti invitatii se pot bucura de perdeaua de baloane divers colorate.
Alege baloanele din gama variata de modele, culori si dimensiuni in functie de tematica nuntii si de culoarea celorlalte decoratii pentru a crea un contrast placut. De asemenea alege forma baloanelor in functie de preferinte, fie in forma de inima sau in forma de flori sau alte modele inedite. Daca esti o persoana creativa, poti personaliza baloanele cu numele vostru, cu mesaje de dragoste sau le poti comanda gata personalizate.
Oricare ar fi personajul preferat al petrecerii, baloanele viu colorate sau cele in forma de mire si mireasa vor crea o atmosfera de poveste. Plutesc intre 2 si 4 saptamani si sunt un cadou ideal in momentul plecarii invitatilor.
Baloanele sunt si vor ramane un element decorativ aparte pentru fiecare nunta.

Nunta Conține 395 produse.

carduri acceptate pentru plata