Discount
Bratari Angry Birds din silicon pentru copii, Amscan RM500253, Set 4 buc Zoom

Bratari Angry Birds din silicon pentru copii, Amscan 500253, Set 4 buc

RM500253

Bratarile sunt ideale pentru petrecerile tematice ale celor mici, dar si pentru alte tipuri de petrecere.Sunt haioase si cu siguranta cei mici isi doresc sa poarte o astfel de bratara.Ideala si de facut cadou.

Descriere

Cumpara acest produs si te recompensam cu 40 puncte bonus. Cosul tau va totaliza 40 puncte care pot fi schimbate ulterior intr-un voucher 1,32 lei


share

20,30 lei TVA inclus

-15%

23,88 lei TVA inclus

In stoc

Atentie! Daca ai bifat optiunea „Cu heliu”, va trebui sa ridici produsul personal de la unul din Magazinele noastre sau poti achizitiona o Butelie cu heliu de unica folosinta.

Descriere

Bratari Angry Birds din silicon.Culori disponibile: verde, rosu, galben si negru.Bratarile au inscriptionata sigla Angry Birds si personajul specific fiecarei culori.

“Pasarile suparate” isi unesc fortele pentru a-i invinge pe porcusorii verzi ce le-au furat ouale. Fiecare pasare are puteri speciale si unice. Unele dintre ele se transforma in bombe si explodeaza, altele au puterea de a ingheta diverse obiecte, iar unele dintre ele pot distruge mai multe obstacole deodata. Fiecare lupta din joc necesita indemanare si logica pentru a putea fi depasita.

“Angry Birds” face parte din seria de jocuri lansate de Rovio.  Jocul a fost descarcat de milioane de oameni din toata lumea, fiind considerat unul dintre apreciate din ultimii ani. Popularitatea acestui joc a adus cu sine lansarea unor intregi colectii de produse precum: articole party, baloane, jocuri, jucarii etc.

Fisa tehnica

Culoare Multicolor
Material Silicon
Tip Produs Alte articole
Eveniment Diverse
Personaje Angry Birds
Continut Pachet 4 buc/set

Etichete

Path: > > Bratari Angry Birds din silicon pentru copii, Amscan 500253, Set 4 buc

Produse similare

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

carduri acceptate pentru plata