Balon Latex SuperAgate 11 inch (28 cm), Pink Violet, Qualatex 91543

Q91543

Baloanele Superagate Qualatex aduc un plus de frumusete si originalitate in decoratiuni sau in buchetele din baloane. Acestea sunt create prin imbinarea culorilor, rezultand astfel combinatii unice, fiecare balon avand un colorit si un model specific.
Baloanele sunt fabricate din cauciuc natural si sunt 100% biodegradabile.
Baloanele latex Qualatex cunoscute in toata lumea ca “The Very Best Balloons” sunt diferite din punct de vedere calitativ de oricare alte baloane latex produse pe piata, acestea fiind baloane rotunde care pot fi modelate si care, tratate cu UltaHigh Float si umflate cu heliu, plutesc mai mult de 1 saptamana.

Descriere

Cumpara acest produs si te recompensam cu 39 puncte bonus. Cosul tau va totaliza 39 puncte care pot fi schimbate ulterior intr-un voucher 1,29 lei


share

19,90 lei TVA inclus

In stoc

Ultimele bucati disponibile!

Atentie! Daca ai bifat optiunea „Cu heliu”, va trebui sa ridici produsul personal de la unul din Magazinele noastre sau poti achizitiona o Butelie cu heliu de unica folosinta.

Descriere

UTILIZARE

  • Baloanele latex Qualatex se evidentiaza net fata de toate celelalte produse de pe piata prin calitatea si caracteristicile lor, fiind de departe bune baloane pentru realizarea aranjamentelor. Profesionistii din toata lumea folosesc baloane Qualatex.
  • Qualatex este garantia calitatii pentru balon in sine, pentru decorurile realizate, pentru baloanele personalizate si pentru intreaga gama de produse.
  • Ce inseamna pe scurt Calitate Qualatex (prin ce se deosebesc atat de mult aceste produse si de ce sunt preferate de balonarii din lumea larga in pofida unui pret care poate parea mare la prima vedere):
    • Calitate Qualatex inseamna posibilitatea de a modela oricare dintre baloanele latex din gama;
    • Calitate Qualatex inseamna performanta de a pastra in decor baloane latex tratate cu gel si umflate cu heliu pentru o perioada de peste doua saptamani;
    • Calitate Qualatex inseamna culori vii, speciale pentru baloanele folosite la petrecerile pentru copii sau nuante pastelate, discrete folosite in aranjamente elegante pentru nunta sau pentru botez;
    • Calitate Qualatex pentru balonul latex inseamna mult mai mult decat un simplu balon latex.
    • Baloanele latex Qualatex (Pioneer® Balloon Company) sunt produse conform legislatiei Uniunii Europene (CE). Produsele au fost testate in conformitate cu stanardul EN71, dovedind lipsa migrarii nitrozaminelor (compusi toxici) in saliva timp de o ora la temperatura de 40° C. Radar Group Export-Import S.R.L. este distribuitor autorizat Pioneer® Balloon Company.

PREZENTARE

  • Imaginea produsului prezinta balonul umflat, insa culoarea se poate vedea diferit in functie de setarile monitorului dumneavoastra.
  • Baloanele cu acest diametru pot fi umflate atat cu aer cat si cu heliu in functie de preferintele clientului si pot fi modelate pentru realizarea de figurine sau pot fi folosite in aranjamente deosebite.
  • Timpul de plutire al baloanelor Qualatex cu diametrul de 11" (28 cm) umflate cu heliu este de pana la 24 ore in spatii de interior si conditii obisnuite de temperatura si umiditate.
  • Durata de plutire a baloanelor latex se prelungeste prin tratarea acestora cu Gel Special Ultra Hi-Float.
  • Pentru a umfla baloanele cu aer va recomandam pompele pentru umflat baloane sau compresoarele speciale.
  • Baloanele pot fi umflate cu heliu la unul dintre sediile noastre (cu confirmare prealabila) sau prin achizitionarea unei butelii cu heliu de unica folosinta care permite umflarea baloanelor in ziua evenimentului la locatie; nu este recomandata livrarea baloanelor umflate prin servicii de coletarie. Baloanele pot fi pregatite pentru livrare la sosirea clientului pentru comenzile achitate in avans cu cel putin 1-2 zile lucratoare.

PRODUCATOR

  • Qualatex reprezinta brandul companiei Pioneer. Astazi, Pioneer este o companie globala de baloane si accesorii. Produsele lor sunt cunoscute, din punct de vedere calitativ, drept bune in intreaga lume, fiind consacrata formula “The Very Best Balloons”.
  • Baloanele Qualatex sunt alegerea preferata a profesionistilor in domeniu din toata lumea. O cercetare recenta a aratat ca mai mult de 80% dintre profesionistii in baloane aleg marca Qualatex.
  • Baloanele Qualatex sunt recunoscute pentru calitatea lor, gama larga de culori, combinatiile si timpul indelungat de mentinere a formei. Nici un alt producator nu ofera o gama atat de larga de produse si combinatii de baloane, create special pentru comenzile pentru decoratiuni si cadouri.
  • Baloanele Qualatex sunt fabricate in Statele Unite ale Americii folosind tehnologii noi si moderne de productie.
      >

SERVICII ADITIONALE

      1. Inscriptionarea baloanelor latex cu imagini, logouri, mesaje sau alte elemente grafice pentru companii si institutii in scopuri publicitare sau cu ocazia unui eveniment personal, botez, aniversare, etc. Informatii suplimentare in sectiunea Personalizare Baloane.
      2. Realizarea de aranjamente din baloane umflate cu aer sau cu heliu.
      3. Transport gratuit in Bucuresti pentru baloane umflate cu aer sau cu heliu in urmatoarele conditii:
      • Comanda minima 500 lei, achitata in avans;
      • Livrare de luni pana vineri intre orele 9.30 - 17.00, cu programare prealabila si confirmarea in scris a partilor;
      • Termen de livrare: 3-4 zile lucratoare de la primirea platii.

Comenzile cu solicitare de livrare in afara orelor de program inclusiv sambata si duminica se calculeaza separat. Detalii suplimentare la telefon 021.300.00.89 sau prin email la comenzi [at] partycenter.ro

Fisa tehnica

Culoare Violet / Lavanda
Forma Rotund
Diametru 28 cm / 11"
Eveniment Diverse
Produse pentru: Unisex
Tip Produs Baloane Latex Rotunde
Stil Multicolor
Continut Pachet 5 buc/set
Tip Agate / SuperAgate

Etichete

Path: > > > > Balon Latex SuperAgate 11 inch (28 cm), Pink Violet, Qualatex 91543

Produse similare

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

carduri acceptate pentru plata