Baloane Latex 13 cm, Albastru Deschis 09, Gemar A50.09, set 100 buc

A50.09

Baloanele latex Gemar sunt fabricate din cauciuc natural si sunt 100% biodegradabile; acestea se evidentiaza prin calitate deosebita, fiind recomandate atat pentru decoratiuni cat si pentru inscriptionare.
Ele pot fi folosite de catre copii ca o simpla jucarie pentru a „joaca” fotbal sau volei, pentru a le picta sau pentru a le sparge .
Baloanele cu acest diametru pot fi umflate numai cu aer. Acestea sunt folosite in general pentru realizarea de litere/cifre din baloane, replici din baloane ale produselor sau a siglelor, cat si pentru umplerea baloanelor Jumbo de tip "exploder".

Descriere

Cumpara acest produs si te recompensam cu 49 puncte bonus. Cosul tau va totaliza 49 puncte care pot fi schimbate ulterior intr-un voucher 1,62 lei


share

24,90 lei TVA inclus

In stoc

Ultimele bucati disponibile!

Atentie! Daca ai bifat optiunea „Cu heliu”, va trebui sa ridici produsul personal de la unul din Magazinele noastre sau poti achizitiona o Butelie cu heliu de unica folosinta.

Descriere

UTILIZARE

  • Baloanele latex Gemar sunt fabricate din cauciuc natural si sunt 100% biodegradabile; acestea se evidentiaza prin calitate deosebita, fiind recomandate atat pentru decoratiuni cat si pentru inscriptionare. Ele pot fi folosite de catre copii ca o simpla jucarie pentru a „joaca” fotbal sau volei, pentru a le picta sau pentru a le sparge pur si simplu.

PREZENTARE

  • Setul contine 100 baloane latex.
  • Imaginea produsului prezinta balonul umflat, insa culoarea se poate vedea diferit in functie de setarile monitorului dumneavoastra.
  • Baloanele cu acest diametru pot fi umflate numai cu aer. Acestea sunt folosite in general pentru realizarea de litere/cifre din baloane, replici din baloane ale produselor sau a siglelor, cat si pentru umplerea baloanelor Jumbo de tip "exploder".
  • Pentru a umfla baloanele va recomandam pompele noastre pentru umflat baloane sau compresoarele speciale.

PRODUCATOR

  • Gemar este producator de baloane latex din Europa si vechi producator de baloane latex din lume. Baloanele sunt fabricate in totalitate in Italia folosind tehnologii noi si moderne de productie.
      >

SERVICII ADITIONALE

      1. Inscriptionarea baloanelor latex Gemar cu imagini, logouri, mesaje sau alte elemente grafice pentru companii si institutii in scopuri publicitare sau cu ocazia unui eveniment personal, botez, aniversare, etc. Informatii suplimentare in sectiunea Personalizare Baloane.
      2. Realizarea de aranjamente din baloane umflate cu aer.
      3. Transport gratuit in Bucuresti pentru baloane umflate cu aer in urmatoarele conditii:
      • Comanda minima 500 lei, achitata in avans;
      • Livrare de luni pana vineri intre orele 9.30 - 17.00, cu programare prealabila si confirmarea in scris a partilor;
      • Termen de livrare: 3-4 zile lucratoare de la primirea platii.

Comenzile cu solicitare de livrare in afara orelor de program inclusiv sambata si duminica se calculeaza separat. Detalii suplimentare la telefon 021.300.00.89 sau prin email la comenzi[at] partycenter.ro

Fisa tehnica

Diametru 13 cm (5")
Culoare Albastru / Bleu
Tip Produs Baloane Latex Rotunde
Continut Pachet 100 buc/set
Tip Standard

Etichete

Path: > > > > Baloane Latex 13 cm, Albastru Deschis 09, Gemar A50.09, set 100 buc

Produse similare

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

carduri acceptate pentru plata