Discount
Balon Folie 45 cm Stea 306501 Zoom

Balon folie figurina stea Winx, Radar 306501

Alege personajul preferat si da o petrecere de neuitat!

Toti copii adora desenele animate, iar baloanele cu figurine si modele din desenul animat preferat vor fi cel mai vesel decor al petrecerii.

Baloanele cu desene animate au dimensiuni pornind de la 45 cm diametru pana la 85 cm inaltime in cazul figurinelor sau pana la 132 cm, in functie de model.

Descriere

Cumpara acest produs si te recompensam cu 67 puncte bonus. Cosul tau va totaliza 67 puncte care pot fi schimbate ulterior intr-un voucher 2,21 lei


share

15,92 lei TVA inclus

-20%

19,90 lei TVA inclus

In stoc

Atentie! Daca ai bifat optiunea „Cu heliu”, va trebui sa ridici produsul personal de la unul din Magazinele noastre sau poti achizitiona o Butelie cu heliu de unica folosinta.

Descriere

Oricare ar fi personajul preferat al sarbatoritului sau tema petrecerii, baloanele cu desene sau chiar in forma personajelor din desenele animate vor creea o atmosfera de poveste. Timpul de plutire indelungat al baloanelor tip folie, intre doua sau chiar patru saptamani, le face ideale si sub forma de cadouri de plecare pentru copiii invitati la petrecere.

Balonul are forma de stea si dimensiunea de 80 cm. Acesta se poate umfla cu heliu. Balonul este inscriptionat cu zane si este disponibil in culoarea roz sau verde llime (deschis).

Fisa tehnica

Eveniment Aniversari
Produse pentru: Fetita
Diametru 80 cm / 31"
Culoare Rosu / Roz
Forma Stea
Personaje Winx Club
Tip Produs Baloane Folie Figurine
Continut Pachet 1 buc/set

Etichete

Path: > > > Balon folie figurina stea Winx, Radar 306501

Produse similare

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

carduri acceptate pentru plata