Lampion decorativ cu inimioare, Amscan 150507, set 3 buc Zoom

Lampion decorativ cu inimioare, Amscan 150507, set 3 buc

A150507

Acest lampion este un produs decorativ realizat manual din hartie ignifuga. Produsul este inspirat din fascinanta si indepartata China.

Lampionul decorativ se potriveste oricarui tip de eveniment prin efectul inedit pe care il aduce jocul de lumini si umbre ce se raspandesc prin decupajele acestuia, fie ca vorbim despre o petrecere in aer liber sau in interior. Produsul vine insotit de lumanarea tip pastila.

Descriere

Cumpara acest produs si te recompensam cu 39 puncte bonus. Cosul tau va totaliza 39 puncte care pot fi schimbate ulterior intr-un voucher 1,29 lei


Produse similare

share

19,90 lei TVA inclus

Ultimele bucati disponibile!

Atentie! Daca ai bifat optiunea „Cu heliu”, va trebui sa ridici produsul personal de la unul din Magazinele noastre sau poti achizitiona o Butelie cu heliu de unica folosinta.

Descriere

Lampionul decorativ inscriptionat cu inimioare este ideal pentru a face o surpriza persoanei iubite sau pentru a fi folosit ca si decoratiune de masa la nunta. Acest produs reprezinta un mod de a-ti arata aprecierea fata de invitati si moment in sine prin magia produsa de lumina ce patrunde prin decupajele acestuia.

Utilizarea sistemului SCS (Safe Candle System) face acest produs sa fie unul extrem de sigur, folosindu-se hartie reciclabila pentru pungi si fixarea lumanarii in interiorul pungii de hartie. Flacara nu poate atinge punga de hartie, indiferent de conditiile termice.

Instructiuni de utilizare

1. Scoateti punga decorativa, lumanarea si cartonul cu instructiunile de utilizare din ambalajul de protectie;

2. Extrageti suportul "safe candle system" (SCS) din cartonul cu instructiunile de utilizare, indoiti in sus cele 4 margini pliabile din centrul suportului si introduceti lumanarea, prin partea inferioara a suportului;

3. Folosind catranul aplicat pe fata cartonului cu instructiunile de utilizare, aprindeti batul de chibrit cu care apoi aprindeti lumanarea;

4. Deschideti punga decorativa si introduceti cu atentie, tinand cu degetele de la o singura mana, lumanarea aprinsa impreuna cu suportul (SCS) pana la fundul pungii decorative.

Fisa tehnica

Sezoniere Valentine's Day / Dragobete
Dimensiuni 17 x 22 cm
Culoare Rosu / Roz
Greutate 120 g
Material Hartie ignifuga
Produse pentru: Fetita
Tip Produs Lampion decorativ
Eveniment Iubire
Tip Lampion Inscriptionat
Stil Multicolor
Continut Pachet 3 buc/set

Etichete

Path: > > Lampion decorativ cu inimioare, Amscan 150507, set 3 buc

Produse similare

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

carduri acceptate pentru plata